søndag 20. februar 2011

Dilla på lilla.....

..... og på kort!! ;)

Ja, at eg er glad i lilla skal ikkje så mykje til å sjå... ;) Og dette viser seg ofte på LO'ane og ikkje minst korta mine. Ja, for eg har faktisk blitt hekta på kortlaging!! Og det er jo sååå kos! :)

Nokre Promarker-tusjer og mykje inspirasjon på Norddalstreffet i haust gjorde susen! :)

Og med den nyaste serien frå Maja Design, "Fika", får eg jo virkeleg boltre meg i nyyydelege lilla papirer!!! *Lykke*


Scrapbookexpress.no er det akkurat no i gang ei aldri så lita kortkonkurranse som eg berre MÅTTE vere med på! Frist for å levere bidrag nr to no i kveld, så eg kan ikkje legge ut det kortet riktig enno, men her er iallefall mitt bidrag til den fyrste runda:


Kriteriane var å bruke blonde, blomster, bling, bokark og revna papir. Kom inn så mange nyyydelege bidrag!! *Imponert*


Har også lagd eit par andre kort, her er eit "Side-step-card" som vesle syster fekk til bursdagen.

I tillegg fekk ho denne vesle korga med litt sjokolade i! ;)


Dette stempelet frå Whiff of Joy var berre sååå nusseleg, så da eg fann dette på Norddalstreffet i oktober, måtte eg berre kjøpe det! Søøøt!! :)


For nokre veker sidan hadde vi nok eit kjempetriveleg treff på Joratunet. 11-12 kreative damer i godt humør!! :D Herleg!! I tillegg til nokre LOar og eit kort, laga eg ein Post-it-blokk-holdar! Torill som hadde malen til desse! :) Takk for ein super ide, Torill!! :)
Har og laga penne-holdar, og desse står no på kontoret mitt og "pyntar" opp! :)No i helga har eg kosa meg med eit par telys-kort, men eg må skaffe meg bånd i passande fargar, før eg får gjort dei heilt ferdige. Ikkje overraskande er iallefall det eine kortet i lilla....! ;)
Bilete kjem etterkvart! :)


I dag har det vore eit fantastisk vær her! Sol frå skyfri himmel og vindstille! :) Men så var det og 22 minus i dag tidleg!
Jentene, mormor, tante Sigrun, bestefar og eg gjekk tur i skogsbilvegen utpå dagen, og det var så fint! Jentene gjekk på ski, og dei har blitt nokre skikkelege racere på ski i vinter! :))

Eit lite stemningsbilete:

Ønskjer alle ei god ny veke! :)

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

hold da helt op så meget super flot du har lavet

klemmm

Puttelull sa...

SÅ masse flott du har laget!!!! :-) Jeg har også dilla på lilla, synes det er ei farge man kan mikse med så mange andre!!! Kvantitets-prinsippet til Itten, vet du!!! :-) Stå på! Gleder meg til telyskorta blir å se her på bloggen! :-)

Berit sa...

Så flink du er a! (men det visste je jo)
Her går det veldig TREGT! for tida, nesten intet kort og hvertfall ingen layout! Hmmmm.. Godt det er igjen 10 mnd av dette året :P

Go' uke!
Klem