tirsdag 3. februar 2009

Årets Designer veke 5 og 6 - ScrapbookExpress

Koser meg stadig med dei flotte ÅD-oppgåvene Marit på ScrapbookExpress kjem med! Oppgåvene kjem kvar måndag, og etter at eg hivde meg med på dette, har måndagane blitt litt bedre! :) Alltid noko å glede seg til og sjå fram til.

Forrige veke, veke 5, var oppgåva å bruke snakkeboble(r) på ein LO. Pga sjukdom mm, vart det ein riktig hurtigscrap på søndags ettermiddagen, etter skitur og middag. ;) LO'en handlar om dei to små trolla mine, som uansett kor stuptrøtte dei er, ikkje vil sove på dagtid lengre.... Men du verden så flinke som dei er til å endevende heile rommet sitt....! :)


Oppgåva for veke 6 vart altså lagt ut i går, og *sjokk*, eg har alt gjort den!! :) Oppgåva var å bruke knappar. Vart så inspirert av Share the Love 2.feb, der vi skulle bli inspirert av Triurine sine kjempestilige og flotte "knappe-LO". Treng vel ikkje å si at denne handler om min kjære. Tittelen er vel brukt opp og ned og i mente, men det er vel ikkje utan grunn. ;)


Ellers er vi altså rimeleg oppegåande att, etter influensa og bihulebetennelse! :) :) På søndag orka vi berre ikkje å sitte inne og sjå ut på finværet lengre, så då hivde vi ski og pulk og oss sjølve i bilen og drog til fjells. Vart tur på setra! Og sjekk det været!! Skulle tru det var påske! :)


Ha ei riktig fin veke, alle saman!! *klem*

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

ejjjj hvor er de skønne, især den med hjertet er bare total flot.

Gine !!! sa...

Herlige LO'er og ett skikkelig postkort avett bilde

Anonym sa...

Wow,for et foto!!!! det mååå vel bare scrappes???? :D