lørdag 31. januar 2009

Nokre nye LO'ar ++

Hei og god laurdag!
Her er det nyyydeleg vær i dag! Kaldt og knall sol frå skyfri himmel!! :)
Og eg sitt altså inne.... :( Influensaen heng såpass i enno, at eg og jentene held oss inne. Etter alt det uværet som har vore sidan nyttår, er det passe kjedeleg å måtte vere inne når det omsider er så knallfint vær ute. Men, men, får nytte tida til klesvask og scrapping! ;)

Har ikkje fått scrappa så mykje denne veka pga sjukdom, men ørlite grann har det da vorte. Tre bidrag til ulike utfordringar på Scrapbookexpress.

BOM-Januar.
Her skulle vi scrappe eit nyttårsforsett. Har vanlegvis ikkje slike forsett, men når DT utfordrar, så.... ;) Har lenge hatt dårleg samvittighet for alle kokebøkene som berre står til pynt og aldri vert brukte. Mitt nyttårsforsett for 2009 er derfor å lage noko "nytt" med utgangspunkt i ei av dei mange kokebøkene, minst to gonger pr mnd.

Har gjort eit ørlite forsøk på color blocking, men med varierande hell. Men, det er da greit å sjå at det er store rom for forbedring! Hadde jo vore kjedeleg å vore heilt utlært med ein gong!! :D

PS: Ikkje spør korleis det har gått med nyttårsforsettet så langt.... *rødme*
Skissekonkurranse veke 4.
Har brukt dei siste storfene frå sangen "The Rose", best kjent med Bette Midler.


Scrapliftutfordringa veke 3-5.
Denne var vrang altså!! Bilder på skakke, mykje maling og røffe detaljer, og mykje pynt eg ikkje har!! Godt utgangspunkt! ;) Og når ein plusser på litt feber og bihulebetennelse i sluttspurten, så vert det jo riktig bra!! Bildene viser altså mine kjære små som et pannekaker med blåbærsyltetøy. Ein av dei store favorittane!! Da et dei med heile fjeset!


Vel, det var ei lita oppdatering herifrå. No må eg prøve å få scrappa litt!! :) :)

2 kommentarer:

Smuti sa...

Kjempe flotte Loer!!
Og den med jentene som spiser pannekaker med blåbær er bare såå herlig :D

God bedring og fin lørdag ønskes dere alle.
*klem*

Merete sa...

God kveld i stuggun, ellen marie:)
3 herlige Lo! Det nyttårsforsettet var jo knall !! Lykke til:)

herlig scraplift og bilder av jentene:)