søndag 8. mars 2009

ÅD veke 10 og litt nytt på jobbfronten....

Oppgåva i Årets Designer veke 10 på scrapbookexpress var å bruke papirfletting på ein LO. Eg fletta likesågodt eit heilt bakgrunnsark. Brukte tre ulike mønsterark (Wassail-serien til BG).
Har ikkje blitt mykje scrapping i det siste. Har skjedd litt mykje på heime-/jobbfronten... Jepp, har vore på intervju og fått meg ny jobb!! :) Veldig artig, og grusomt spennande og skummelt!! Meir info kjem seinare! ;)

I tillegg har billedveven tatt mykje tid den siste veka. Fekk virkeleg inspirasjon på vevkurset sist tysdag, så denne veka har eg vevd både seint og tidleg. Går jo ikkje akkurat fort, men ser da at det går framover! Skal knipse nokre bilde og legge ut her i morgon, må berre få festa ca 50 trådendar fysst.... :-/

Men, i dag har eg prioritert scrappinga att!! Og laga ikkje mindre enn 3 layoutar!! :) :) Ein var bidrag til denne vekes skissekonk på dei rosa sidene, og ein var bidrag til den fysste oppgåva i Scrapbookexpress Grand Prix. Desse kjem det bilde av etterkvart....

Den tredje var eit hurtigscrappa forsøk på c&s-scrapping. Gjorde om på den eit par gonger, men den vart aldri som tenkt. Bilde kjem i morgon, når det er dagslys å knipse i! :)

1 kommentar:

Wenche sa...

Kjempekult med flettet bakgrunnsark. En genial ide!! Lykke til!