tirsdag 17. mars 2009

Scrapbook Express Grand Prix # 1

Inne på dei rosa sidene er Scrapbook Express Grand Prix i full gang!! :) Nesten 60 deltakarar skal dei neste 8-9 vekene bryne seg på flotte oppgåver fra DT. Og som alle GP med respekt for seg sjøl, er det både "telefonsentral", back stage, green rom og ikkje minst scene og poengtavle! :) I tillegg deler DT ut egne jurypoeng for kvar runde.
Fyrste oppgåve var å scrappe ein cluster-LO, og det var supert!! :) Må seie tusen takk for stemmene eg fekk, både frå "publikum" og DT! *klem*

LO'en eg scrappa viser eit bilde av "eldste"tulla mi på tur. Bakgrunnsarket er frå Porcelain-serien til Basic Grey, og den grøne blomsten er faktisk ein demontert lysmansjett! :) Ellers er det thickers frå American Crafts, dymo, litt småpynt og restepapir. Eigentleg ganske godt fornøgd med LO'en. Har sansen for å scrappe litt slik "nesten-monokromatisk"! ;)

7 kommentarer:

Anne M sa...

Kjempefin LO i fine farger. Alt var så gjennomført med farger, pynt og det hele!

Wenche sa...

Nydelig! Disse arkene var jeg litt usikker på, men du har brukt dem på en herlig måte.

Gine sa...

NYDELIG !!!!!

Vibeke sa...

Denne var din ja!!! Denne la jeg merke til!!! Kjempeflott LO!!!:)

ellemelle sa...

Tusen takk for de koselige kommentarene, jenter!! :)

Merete sa...

Som jeg skrev i galleriet ditt -denne er skikkelig "back to nature" i farger og bilder og detaljer! Og ja, det ser virkelig ut til at dere alltid koser dere på tur :)

May-Britt sa...

Nyyydelig LO du har laget.
Likte fargene veldig godt;-)