mandag 23. mars 2009

Scrapping the Music - på norsk #5

Mens jentene har sove ein liten formiddagslur, har eg hurtigscrappa eit lite bidrag til Sang #5 på Stm-pn. Sangen er "Sommerfuggel i vinterland" av Halfdan Sivertsen, ein nydeleg sang! Har valgt strofa "Ny i livet" til denne layouten.
Bildet på sjølve LO'en er igrunnen av elendig kvalitet, men det er altså tatt med ein mobiltelefon i eit halvmørkt rom! :) Det verste er at eg ikkje veit kven av jentene som er avbilda!! Men ei av dei er det, iallefall!! *lol* Bildet er tatt berre nokre få timar etter fødselen. Og grunnen til at det er brukt mobil, er at vi (blåauga som vi jo er, begge to....) var sikre på at vi kom til å bli sendt heim att, då vi drog på sjukehuset "for ein sjekk, for sikkerhets skyld".... 5 timer etterpå var vi foreldre til to nydelege jenter! Og kamera og utstyr? Jo, det stod jo att heime, regna jo ikkje med å få bruk for det!! *dunker hovudet hardt i veggen*

Er ikkje meir enn sånn passe fornøgd med LO'en, men det var da artig å få scrappa eit av dei bilda der omsider.

Den svarte Bazzillen er berre med på bildet for å gje ein roleg bakgrunn. Det gamle slitte grøne trekket på stolen LO'en låg på under fotografering, er ikkje akkurat noko å vise fram....! :) :)

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Så herlig bilde da :)
En sart og flott LO:)

Takk for at du deltar:)

Ellen Karin sa...

Så vakker. Nydelige blomster som skaper en fin ramme rundt bildet.

Takk for at du blir med på utfordringene våre.

Gine sa...

Herlig herlig !!!

Marit sa...

Skal si du er produktiv Ellen,
og jammen lager du mye fint.

Blir helt varm om hjertet når jeg ser slike nyfødtbilder :)