torsdag 26. mars 2009

Grand Prix #2 pluss litt til

Heisann!
Sola skin frå blå himmel og fuglane syng..., men det ville vel vere ein overdrivelse å kalle det vår! Heilt kvitt ute enda, og kaldt. 14 minus då eg stod opp i dag.
Men, så lenge ein kan kle på seg, er det jo greit det! Jentene og eg har nytt sola og ete lunsj på verandaen i dag! Iført varmedress, lue og vottar! Ser det ikkje herleg ut?
Og kaldt ver kan og vere ei god unnskyldning for å sitte inne og scrappe litt! ;) I dag har eg gjort ferdig bidraget mitt til oppgåve 3 i Scrapbook Express Grand Prix. Kan ikkje legge ut dette på ei stund enno, men derimot kan eg legge ut bidraget til oppgåve 2 (GP#2). Men det er slett ikkje noko å vise fram, eigentleg! Er ikkje fornøgd med LO'en, men det er då i det minste artig å ha tatt vare på desse bilda, som er frå dåpsdagen min for over 30 år sidan.Layouten under her, var fyrst tenkt som bidrag til GP#2, men vart lagt på is. Trur kanskje eg angrar litt på det no. :( Men, men! Herlege fotomodeller!! :) :)
På dei rosa sidene har vi og hatt ei ny Vi-lifter-kvarandre-runde. Eg lifta albha sin nyyyydelege "Gode minner". Litt skummelt, sidan originalen er så flott, men artig å gjere eit forsøk. Bildet er av min kjære då han var ein liten søt gut! *smelt* (No er han stor og kjekk!! :D )


Då gjenstår det berre å ønskje alle ein strålande torsdag vidare! Snart helg! :)

8 kommentarer:

Bente sa...

Så herlig å nyte sola på verandaen!!! Det går mot vår, selv om det ikke alltid føles sånn ;) hehe Superflotte LOer! God helg til dere!!!

pia iris sa...

her var det masse flott.
ser ut som du er produktiv selv om du har tvillingjenter.
ha en flott helg.

Bente sa...

Titter innom en gang til og sier: Har du sett at Merete har blogcandy? http://alltidklartildropp.blogspot.com :)

Tone sa...

Så skjønne LOer! Så hatten passer var bare helt råkul! :)
Klem Tone.

Bendichte sa...

Hei Ellen Marie!
Tusen takk for hyggelig kommentar i min blog.
Sitter her med stearinlys og earth hour og ser på flotte blogger!
Flotte jenter du har - og flotte layouter!
Lykke til i Grand Prix!
Fra Bendichte

Vibeke sa...

Så herlig bilde!! Dette er en flott tid!

Kjemoeflotte Loer du har laget!:)

Smuti sa...

Så koselig dere hadde på verandaen :)
Og LOene dine er kjempe fine.
Syns tittelen på den med jentene var kjempe morsomt.
Lykke til i Grand Prixen!
Jeg har det kjempe morsomt med å scrappe bidrag til den, håper du koser deg like mye.

Klem fra Marit

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色